Снимка Булфото, архивСсамолетът с президента Радев кацна в 17,58 часа на

...
Снимка Булфото, архивСсамолетът с президента Радев кацна в 17,58 часа на
Коментари Харесай

24 часа: Радев кацна в България, предстои му нов тест за Ковид

Снимка Булфото, списък

Ссамолетът с президента Радев кацна в 17,58 часа на държавния ВИП терминал след посещението му в Естония. 30 минути по рано на летището дойде кола на болница " Лозенец ", оповестява

Президентът се завърна от Талин след среща през вчерашния ден с естонската президентка Керстин Калюлайд в самодейността " Три морета ", която сплотява 12 страни от Балтийско, Черно и Адриатическо море. Самата тя заяви в обществените мрежи за това, че Радев е бил контактен със инфектиран от ковид.

Миналия петък, на празника на летеца, президентът се е срещал с новия началник на Висш съдебен съвет ген.-майор Димитър Петров, който още на идващия ден се е почувствал зле, а в неделя е излязъл позитивният му тест.

По информация от президентството Румен Радев към този момент си е направил PCR, който е излязъл негативен. Предстои обаче да бъде тестван и у нас.

Вчера той е пропуснал формалната вечеря с президентите на останалите държави-участнички в самодейността, а българската делегация е останала в хотела.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР